Pages

Monday, October 11, 2010

update lagi

assalammualaikum..

amboi.. lamanya Jijah tak update blog.. more than 3 weeks dah ni.. almost a month.. haruslah minta maaf.. tuan tanah is guilty as charge.. malas tak tau nak cakap.. sungguh tak sesuai untuk imej seorang guru kan? tapi apakan daya.. am just a normal human being.. pure malas.. tak ada alasan lain dah.. tapi FB tetap aktif.. stalking sana.. stalking sini.. heheheh..

Anyway, tuan tanah nak fulfil promise yang dah dibuat ages ago.. ya ampunnnn sebab been delaying this.. so.. as refering to this not so long ago entry.. I finally has the winner.. errr... lama dah makcik ni teka jawapan.. hadiah pun lama dah dibeli.. tapi tak teramik gambo dan terupdate dalam blog sahaja.. ngggeeeee..


Congratulations to...





and time to reveal the correct price for both songket..


kanan : RM9000 & kiri : RM6000

errr... ke terbalik.. Im not sure.. dah lama sangat sampai tak ingat yang mana satu.. heheheh.. jangan mara aaaa... hehehehhe..



*jangan tak tau..
punya lama tak update..
sampai lupa dah letak mana
html coding signature
jijah ni.. seb baik jumpa..

2 comments:

elly said...

thank you kurt!! what a nice hadiah! tak sabar nak melaram nnti! hehe

cik jijah said...

hehehe.. hadiah dah siap bungkus cantik semua elly.. tapi aku tak sempat nak gi courier lagi..