Pages

Saturday, October 16, 2010

mari merapu #1

Di petang Sabtu yang lemau dan hangat ini Jijah is suffocating with boredom! Hence.. today is all about FB. Not all.. Jijah exam PTK tadi.. before went for exam I already cooked today's meal. Today's meal merangkap breakfast, lunch and dinner! Senang 2 tekak aje.. sekali masak untuk the whole day :D

By the way, Jijah took this personality test in FB.. I dont know if its valid but for fun sahajalah. Here it goes.. apa? tak nampak? akak pun tak nampak.. Oh well.. I am a dork when it comes to picture editing..




Its written there..

Dear Liza Jamal, anda adalah seorang yang ramah dan ceria. Meskipun anda kadang-kadang frustrasi, anda bisa melewati masa-masa sulit dengan mudah dan menyenangkan. Keperibadian ramah anda mmbuat anda menarik di mata lawan jenis, tapi ini membuat pasangan anda tidak aman. Kurangnya emosi anda adalah kerugian, tetapi keterusterangan anda menbuat anda popular.

- teman anda sulit memahami anda.
- anda memiliki pemikiran yang polos.
- tapi menarik bagi lawan jenis.

Memula baca sedap aja tiba sampai part.. pasangan anda bla bla bla.. merepek sungguh.. oh well.. seronok juga lah layan since tak ada apa nak dibuat sangat.. ada sebenarnya.. tapi buat² tak nampak.. heheheh.. ok.. back to reality!!


6 comments:

@tune® said...

kak..PTK dah nk kene mansuh dah...hihi

.:nhalilah:. said...

merepek la PTK if camni..

btw, pTK dah takde lepas ni.. errmm.. what will happen with yr exam today?? tunggu dan lihat.. tukar sana.. tukar sini.. yg mangsa.. kita.. *sigh*

Abg Din said...

Cik Jijah...

Apa kabar?

Cam ne exam.. harap2 ok la yea...

Abgdin ni, sibuk berFB lately ni... hihihi...

:P

TK said...

Jijah smlm kita peksa ptk gak. Dr mula until the end semua org discuss. Pengawas tak marah.
Hmm..Bila anak murid meniru..marah sakan..

xde mood bila dgr nak kena mansuh..

Baiti Mustafa said...

apa menda " pemikiran yang polos"?

cik jijah said...

atun.. lambat lagi.. tahun depan..

ila.. hampeh kan? tapi apa nak buat.. kita ni mentimun.. tak leh nak buat apa..

abg din.. exam ok je :) abg din.. FB, FB gak.. blog jgn lupa update..

TK.. betul!! cikgu who sat beside jijah kan selamba je tanya jawapan kat invigilator.. invigilator tu pulak gi tanya orang lain dan bagi jawapan kat cikgu tu.. sabar je lah.. tu lah kan.. mansuh PTK ganti pula dgn interview pulak ke.. lagi leceh..

baiti.. i think it means.. pemikiran yg terbuka.. betul ke?