Pages

Saturday, November 21, 2009

mendung berarak

apakah maksud frasa di atas? tiba2 ayat itu terlintas aje dalam hati.. sebenarnya tak paham pun makna dia.. almaklumlah Jijah ni kan cikgu kira-kira.. dulu panggil ilmu hisab.. sekarang.. matematik.. ehhhh.. mathematics.. well you know.. Jijah siap gugel u olllsss.. tapi merepekssss aje semua pun..

Minta maaf lah ye.. hari ini mood Jijah ala2 mendung gitttteewwww.. rasa macam nak menjerit.. nak memaki? takde.. confirm balik.. hmmmm.. nak maki takde.. tapi nak jerit aje.. karang Jijah jerit2 karang habis la jiran2 datang pulak kan.. so Jijah tak mau lah create a scene.. kalau Jijah saaaannnttteeekkk ala2 Maduri Dixit ke boleh la consider kan.. hehehhehe..

Minta maaf la jugak.. sebab hari ni mood Jijah bukan takat mendung ajek.. mau hujan pun ada.. tak tau la apa kes.. kan baru balik holiday kan.. maybe... PMS.. itu jelah yang boleh Jijah fikirkan pun.. hehehhehe..

Basically.. mood Jijah seperti mau nonton cerita2 hindustan.. ala2 kuch2 hota hai ke.. dil to pagal hai ke.. mau hujan puas2.. kalau boleh biar banjir terus.. mau let go everything.. eceeeehhhhh.. meluat kan u ooollllsss!!

oklah.. pasal holiday semalam best.. nanti Jijah review kay.. esok lusa ke.. Now.. Jijah nak cari kleenex.. tisu.. daaaaaaaa...



2 comments:

apis585 said...

mohle ke kl kita ronggeng supaya mentari bersinar kembali hehehehehhe

cik jijah said...

uuuuuu.. bab ronggeng tu yang tempting!!!cant do la.. have to wait till raya aji gak.. MM is still so busy..