Pages

Tuesday, November 10, 2009

lets play tag

after so long.. ni baru kena tag semula.. thanx to sis emmi... I guess this game aint so fun anymore like it used to be :).. but hey.. Im sticking to the rule.. a tag is a tag.. so.. lets see..


Bila kali terakhir anda cuci toilet?
hujung minggu lepas.. kunun nak2 gi KB.. tak jadi.. duduk rumah.. kemas rumah.. cuci toilet sekali..


Pencuci apa anda guna?
Giant.. heheheh.. murah.. beli 2 untuk RM3++..


Dalam 1 minggu berapa kali anda mop lantai?
1 jek.. depends on occasion jugak.. kot ada orang nak datang ke..


Apa tugasan anda sebelum menjelang malam?
masak.. blogging.. browsing.. tengok tv.. kadang2 lipat baju.. gosok baju..


Apa menu hidangan makan malam anda yang paling simple?
telur mata.. tabur bawang and cili.. bubuh kicap.. makan dengan nasi panas..


Minuman yang anda buat setiap pagi?
nescafe tarik kat sekolah.. kat rumah.. Giant orange/mango juice..


Sebelum tido apa yang anda akan lakukan?
basuh kaki.. kalau tak.. tidur tak nyenyak..


Kena tag 8 bloggers.
8 ke? hmmm.. siapa baca.. wajib buat.. hahahahahah.. tak wajib.. harus jek :)


on another note... semalam beli gulai asam pedas ikan patin.. masak nasik 2 put.. tak habis pun.. hari ni.. masak sardin jek.. nasi pulak 1 1/2 put jek.. tapi habis licin.. moralnya.. masak apa pun mesti habis... kalau beli belum tentu lagik.. hehehehehe..

7 comments:

apis585 said...

alamak aku dah baca tapi xnak buat aci x??
sebabnya maluuuuuuu sehhh...jawapan aku memang xmemberangsangkan sekali kalau mak mentua aku baca sure regret terima aku jd menantu dulu hahahahhaha...

.:nhalilah:. said...

tu la kan apis.. aku pun dah baca tp xmo buat... ekekkee.. bukan ko sorg jek apis.. jwpn2 aku pun x memberangsangkan.. byk yg bibik aku buat berbanding aku.. huhu..

cik-zura said...

ok dh baca... tp tanak buat... hahahaha

cik jijah said...

hahhahahah!!! saje jek.. tau dah.. mesti korang malas buat!!.. hehehehe..

@tune® said...

hihi
kak...
ye la..tag da x fun

hang nadim said...

saya hari-hari cuci toilet.....tau.
Menu malam paling simple roti bakar sahajalah. Akan tetapi lepas tu lapar laa pulak

cik jijah said...

hang nadim.. rajinnyaaa... malu la plak jijah dgn hang.. *wink*