Pages

Tuesday, December 8, 2009

much ado about nothing

People have been asking what am I doing at home during this holiday. Despite being a full time housewife, rotations of tuition class in school, my own home tuition, a couple of readings and surfing the net, there is nothing much to do here.. I barely go out unless nak gi sidai dan angkat kain.. thats all.. and yes, forgot to mention that I cook lunch for MM. He is having lunch at home almost everyday if he is not busy. Cuti sekolah boleh la jadik domestic diva kan.. selalu Jijah tapau jek kat kantin tu..

Kinda boring, no? tu yang tengah malam tadi, I was about to log out when one of my good buddy YM-ed me. I just couldnt resist to chat with her since I barely talk to people except than MM and budak2 tuition.. the midnite chat dragged till 3.30am when us both memang dah sangap ternguap2.. tulah dia kan bila dapat bersembang... I admit being a chatty person tension jugak bila dok diam aje :) pathetic kan?

By the way.. currently Im listening to this two. I keep on playing it back to back.. jemu dengan Zee tukar NM and vice versa. I think I like the first twilight's ost lagi la.. I cant explain why tapi NM's ost macam ada sikit kurengg but I just love the White Demon Love Song by The Killers.. and the Death Cab for Cuttie's too.. but Zee Avi.. her album is a masterpiece.. exceptional.. I looooovvveee all her songs.. seriously.. boleh kena la pulak dengan jiwa Jijah yang ganas kadang2 ni kan.. zee's music is slow.. relax and soothing.. so maybe some part of me memang lembut gitewww...


Just so you know.. I am coming/going back to Klang/KL this weekend. Maybe on Thursday or Friday. Cant confirm yet. Have to wait for MM's schedule. Kita ni ikut je kan.. My BIL is getting married this Sunday. Ikutkan hati mahu aje jemput semua orang yang Jijah kenal tapi apakan daya.. majlis orang.. after that MM will go back to Dungun all by himself.. and Jijah will be staying with my family for good 2 weeks sampai le Christmas.. huhuuhuuu.. sediihhh.. kekasih hati ku balik sorang2 ke sana..

Right now.. I am missing this little girl so much... she is only 5 months old.. tapi suka sangat dengan laptop and hp.. kalau tengah melalak tak hengat dunia tu, bagi hp, jadi ok.. ajaib kan? though kadang2 ditepuk atas bahu dek mak ngah or mak long juga membantu.. maklum lahhh empuk.. kusen dunloppilo la katakan.. ummi dia macam tiang lampu jek.. kuwoooosss.. jangan mara nah ummi.. hehehee

jannah and lap top

jannah and mak ngah

jannah and sexyness.. heh
so mak long crop sikit.. muahh!!

6 comments:

hawaDila said...

heyyy... mane dpt gmb jannha yg posing ala2 malu tu... geraaammmm nyer.. nak geget

cik jijah said...

akak la amek.. masa tu dia nak mandi.. masa yang ko gegar dia atas katil smpi dia gelak2 suka tu.. cute sgt kan?

chucky said...

ala tomey2 jannah
bgus la cekgu masak,boleh cuba mcm2 resepi,nnt bukak skolah,kalau ade pot luck,leh bawak makanan tu smua

p/s:trasa nk donload jenifer's body punye OST lak

Us said...

tuuu...budak tesyik yg pic last sekali tu....aku nak kokak pipi dia..

cik jijah said...

chucky.. potluck? hmmm.. tgk mood.. hahaha

eroy.. bukan ko jek.. aku pun mcm kokak kokak geget jek.. ummi dia lagi la.. hari2 ngidam nak geget anak dia kat tmpt keje.. hehehee

haku-ko said...

uih...jgn dedahkan keseksian jannah! :D