Pages

Tuesday, December 8, 2009

as per request

Baiklah kawan2.. and you know who you are.. sila lah tengok hasil tangkapan Jijah ketika hujan lebat tempoh hari... masa sale jek Jijah mampu membuat tangkapan besar gini.. kalau tak sale.. sekadar memandang dari jauh sambil menggigit kuku dan memendam perasaan.. my mis tres hermanas.. janganlah korang menyampah dengan kakak korang ni ye.. I am just so pathetic and helpless in this matter.. tak berdaya dik.. hikksss..


ni pesen twist namanya..


ni pun twist jugak..


ni pesen biasa tapi 2 tone


yg ni pesen latest kata SA tuh.. twist jugak...


yang ni tak ingat la jenis ape..
pesen batu gamaknya..

Yang ini.. spesel.. ecewaaaahhh.. haaakkk tuuiii.. still I just cant help myself to camwhore.. yes I know.. I AM THAT PATHETIC ok.. tapi kalau tak posing dan berPERASANG dalam blog sendiri.. kat mana lagi akak nak buat dek nonnnn.. memang tadek can punya...


eerrr.. ni pun pesen batu jugak..


ya ampunnn... silalah abaikan kulit muka yang kusam dan kering itu.. kalau perati sangat takut hilang selera makan pulak nanti.. ok.. itu sahaja hasil tangkapan terbesar setakat ini... sekian terima kasih!!!


9 comments:

Ashikin said...

amboi2 hasil tangkapan cik jijah ni meriah btol. tp kita plg suka yg 2 tone tu!!! kita dah xleh menangkap lg bln ni sbb dah byk sgt hasil tangkapan tp terlupa nk tangkap tudung. so bln dpn la plak. :P

.:nhalilah:. said...

cik jijaaahhh!!! sgt tantek hokey...
pesen twist.. camne la gamaknyer nak pakai pesen twist tu ye... harus mak terkinja2 nak ke sana.. LOL!! urghh.. bila nak pegi nih.. xde masa betul la...

zafwah said...

waaa...giler meriah..puas ati tul klu aku yg dpt sume2 tu..aku kt sini harap tudung bawal je la..xpe..nnt aku blik siap le mengkome tgk tudung2 aku..aku qada' beli tudung nnt..

Us said...

waaaaahhhhh....meriahhhhhh...

beb, aku ni xdela penggemar rudung mcm ni, tapi adala gak 2 pasang buat cuba2...tapi bukan ariani le..aku beli dari tailor biasa je...

mmm...tapi yg satunya memushkilkan aku, camne nak tau..ariani ke idak...kene rasa materialnya kot...ye

cik jijah said...

ashikin!!! malu sayeeee!! awww.. its year end sale dear.. seriously u just cant help it.. tapi ye lah.. berpada2 la kan :)

ila.. twist tu kalau org kuwwwusss tecik molek cam ko adalah sgt matching ok.. it make ur neck looks longer.. ilusi jinjang gitewww.. takpe!! the sale ends 31st dec.. bnyk masa lagi..

farah.. hehehheee.. nanti ko balik sini kita buat reunion kat ariani.. hahahahaha..

eroyyyy.. ramai dah imitate ariani ni.. actually bnyk je brand lain yang same quality and a lot cheaper than ariani.. tak semua tudung yang aku ada tu from ariani.. mostly ariani lah.. de zahra pun cantik apa.. hajaba.. if that tailor yang ko beli tuh pun buat cantik.. apa salahnya kan.. tepuk dada tanya selera :)

~*irjune*~ said...

cik jijah...seyes cantik bangat looool....tapi kalau aku pakai sesuai ke tudung pusing2 ni. tapi cedey sbb kat perlis ngan kedah takde outlet ariani...nak kene gi kl baru jumpa signboard ariani.

cik jijah said...

ijuneee.. org leher jijang lagi lawo pakai tau.. dia bukan pusing smpi lilit kepala.. dia pusing smpi atas bahu je.. nmpk mcm langsir scallop tu.. by the way.. skrg bynk dah imitation and bnyk dijual online pun..

cik-zura said...

pesen twist... me likeyy!!! even hanya mampu beli selai dan bukan ariani pun.. huhuhuhu..

cik jijah said...

kan mai kan... utk org cam aku yg leher pendek ni boleh la bagi ilusi optik ala2 leher jinjang.. ehehhe.. and tak semestinya ariani!!

pernah jumpa kat pasar mlm dlm 25 harganya.. member aku beli amat cantik sekali bila dia pakai.. tapi sayang saiz yg kecik tak muat kat kepala aku.. so.. tak kisah la kan ape brand pun janji cantik!!..