Pages

Wednesday, December 9, 2009

jijah mengidam!!



hikkkssss... its the estee lauder blockbuster 2009 set!!! I just cant resist the temptation... helppppppp.... jijah tengah terkepar-kepar ni.. overrrrrr sangat kan :)





12 comments:

Us said...

makin cun melecun leting le jijah nanti....makin sayanggggg abang MM

cik jijah said...

eroyyy.. aku dgn ila nak gi rumah ko next week.. boleh aku 'tacap' muka ko dgn benda alah ni nanti.. *wink*

Us said...

wei, kome bio benau...weekend ke weekdays? aku kene check jadual dulu nih..

cik jijah said...

benar belaka laaaa.. seksa tau.. tgk ur cookings tru ur blog ajek.. ehhehee..

.:nhalilah:. said...

betul tu eroy.. kitorg nak serbu umah ko.. ko kena get ready.. aku bawak bala tentera.. hahahaha.. tentatively nak dtg weekdays.. eh... apa kata kite wat gathering mama2 n anak2 je.. cmm best jek.. huhu..

liza: tacap.. tacap.. tacap.. (ikut irama potong oleh P1wimax.. ahahhaha..)

cik jijah said...

ye betul ila!! mengah la auntie kurt/jijah/cobain.. hmmm.. sbb berlari2an bersama anak2 kecil itu nanti!! i like!! aku tingin nak jumpa zahirul yg semangat tuuu..

hawaDila said...

cik jijah... mengucap cik jijah...

Us said...

alamakkkk...kome ni,...boleh datang...korang nak dtg pagi ke ptg...sbb anak aku kene sekolah, next week, isnin sampai khamis, jadi bz skitla, nak anto, ambik... mmmm...jumaat bole ke?

cik jijah said...

dila!!! MMMUAHHH!! akak balik klang ptg ni.. winddduuu..

eroyyy.. aku rasa jumaat pun ok kan? sebab selangor kan cuti kan? boleh tak nak ajak ramai lagi? isshhh nanti aku call ko lah.. senang..

ila.. if u reading this.. ctc me at my hp.. sebab sah2 aku akan offline next week.. or maybe nanti aku ctc ko.. daaaaa!

Us said...

beb, yg cuti tu esok kan, jumaat dpan cuti ke? simcard aku problem, no. ctc x keluar. Ko ctc aku cpat2. tapi if nak buat esok...takut aku x sempat readyla beb...aku kene gakla kemas umah yg mcm tongkang pecah ni...ila, if ko baca ni, tlg bagitau jijah...

Ashikin said...

aduhhhhh jijah terkepah2, kita dah menggelupur ni hah. ahahaha.

before beli, fikirlah btol2 ke akan pakai sume ni? kalo pkai, GI BELIIIIIIIIII!!!!! i like!

cik jijah said...

shikin.. tu lah kan.. ikutkan sgt nafsu.. heheheee