Pages

Monday, January 19, 2009

gatal tangan

gatal sangat la tangan nih.. hati pun sama... tukar2 layout lagi.. habis ilang semua smileys.. mmmmm... takpelah.. nanti carik lagi.. tepek sini lagi..

4 comments:

emmii said...

wahhhh...pinky!

Nana said...

Salam kenalan,

I suka your attitude! Seriously! I think sekarang ni semua org terlalu critical towards others. Tak patut betul!!

Alhamdulillah masih ada cikgu yang macam you! Ada harapan anak2 I! Tu yang I risau tu .. kalau cikgu2 kita dah patah semangat ... macammana dgn bebudak yang they all ajar???!!!

Saya harap you will never give up! Semua org kena buat salah sebelum dia jadi betul! Practice!! I pun buat blog pasal I nak practice tulis in english. Kdg berterabur jugak ahahahha tapi perduli apa!

::Cikgu Liza:: said...

sis emmi - tak pink dah.. layout before this ada certain function in latin.. tak phm.. pastuh background pun tak leh tukar... so tukar lagi lah ..

sis nana - thank u.. for having said that.. yang penting niat dan cara kita betul kan.. dan juga a little effort.. even salah sekali pun.. its worth trying kan... better "fail" than never.. boleh?

Nana said...

betul! Better to try and fail than never to try at all!

Besides, Life is too short. We do what little good deed that we can and insyaallah, we will leave our mark in this world and the next.

My grandfather use to tell me, being a teacher is a noble job! I have always admired those individuals who are dedicated enough to teach younger children. me??? I tak sabar! hahahahah tu yang I kena ajar bebudak yang dah tua! hahahahah takut habis kena sekeh anak org nanti! hahahahahah!

I think I can relate more to older kids rather than younger ones. Lain org lain kelebihan dia! But I sincerely hope that there are more teachers like you!

Take care.