Pages

Wednesday, January 21, 2009

bengang

dha pulak.. this layout is color and font fixed!! tak leh nak edit.. geram lagiiii.. entah angin ape yang melanda diri aku nih.. habis caca merba jadinye blog aku.. i know.. it is 100% my fault.. keep changing the layout.. am the type that always get bored cepat sangat.. and maybe i have too much time smpi tak tau nak buat apa.. thats why i could be in front of the pc as long as i could be.. yelah yelah.. sue me.. i wont stop untill i get that 3 columns layout yang comel ok.. oh god.. my back is aching.. gila dah aku nih.. addicted .. segala bagai lah..

..................................................................................

updated at 7.21pm

made up my mind!!! i think im going to stick with this one.. though its not really functioning like default template yang blogger sediakan.. but cukuplah.. MR MZMRIZA sudah sound tepet sama ku.. dia bilang," abg rasa memang wujud la org ada super power mcm dlm citer heroes tuh..".... "ye ke.. suka ati abg je", ku bilang.. sudah %@#$ ke suami terchentaku ini...katanya lagi," betul.. abg dah jumpa sorang.. duk dekat2 sini jek"... biar betul orang tua ni... aku pon," sapa bang?"... maka seserius wajahnya dia pun menjawab," cikgu.. cikgu liza.. power mata dia tinggi gila sebab suka duduk depan pc lama2"... cehhhhhh.....

4 comments:

emmii said...

tak pe...font dia boleh tukar kalau ko masuk dalam edit HTML. cari bawah font...i also took my blog's layout from the same place you took it

::Cikgu Liza:: said...

hahaha.. kat firol's kan?.. bleh edit situ ek.. ok.. will do.. thanx for the info..

Nana said...

hahahha kelakar you hubby tu!

::Cikgu Liza:: said...

sis nana - hubby saya kdg2 laser jugak.. saba ajelah..