Pages

Thursday, March 10, 2011

tepu

rasanya dulu tak ada masalah ni..
tapi lately.. 
seringkali terjadi..
nak marah pun ada..
sebab tension..

apsal marah? apsal tension?
sekarang suka nak kompius...
THEN and THAN.. 
which is which.. 
every time nak guna those two words..
jadi blank....
again.. which is which..
maka terpaksa bukak kamus..
supaya confirm betul..
(malu sehhh.. cikgu kena gelak sebab salah)

rasanya dulu² masa kecik² tak pernah ada masalah ni..
(ecehhhh... kondifen aje kan?)

haihhhh.. tepu sudah..
macam mana nak sambung belajar ni?
bukan tepu je.. karat dah pun.. 
adehhhh..








6 comments:

@tune® said...

THAN...from? daripada?

ahhhhhhhh...kompius la...

TK said...

Akak ni dah tepu tahap 4 jijah..hehe. Selalu tanya anak akak apa2 yg tak tau. His English is better than mine..Tu dia, ayat kita guna than.
Nanti kalau belajar automatik jadi tak tepu..belajo jgn tak belajo..

cik jijah said...

atune.. ko pun tepu gak?

TK... hahaha.. u ada jugak anak nak ditanya.. i.. seb baik ada e-kamus.. and google of course.. ekekek.. anyway.. tak tau lah kenapa malas sgt nak further study .. i simply hate assignments.. always do..

K.e.e.N~si empunya blog said...

cik jijahhh...
nk sambung stadi kaa?
walllahhh...akak da malas nk smbung studi..nnt stado jerk..huhuhu

Us said...

jijah, ko nak sambung ke? bagus bagus... aku sokong! heeeee

cik jijah said...

keen.. dah mcm trend pulak la ni.. dulu org semua smbg degree.. skrg sambung masters plak.. aku pun malas nak sambung..

eroy... ko nak sponsor ke kalau aku further study? kecik tapak tangan.... ekekekeke..