Pages

Friday, March 25, 2011

18SX

semalam pergi cuci keta kat satu sopping center neh..
ala... tesco..
akak memang suka gi cuci keta kat tempat sopping2 ni..
tak lalu nak duduk menung sampai berejam..
tunggu keta kan..
sambil menyelam minum air kiranya..
while cik kelisa mandi buih....
cik jijah cuci mata...
ekekekek...


kisahnya.. sebelum masuk cuci mata..
ada terasa hati sikit dengan budak cuci keta tu..
akak tanya.. kul berapa buleh siap..
dia jawab.. kul 8.30..
masa tu jam baru pukul 6.45..
akak pun cakap , "LAMA BETUL.. kalau cuci luar aje lama tak?"
tetiba adik tu berleter kat akak..
dia kata, "kereta banyak.. akak kira la sendiri berapa biji kereta tengah tunggu turn.. bla.. bla..bla.."


ek ehhh.. tak pepasal jijah kena marah pulak...
oklah.. ikut kau lah dek.. 
cuci je lah ikut lama mana ko nak dek oiii.. 
janji bersih cik kelisa haku...


masuk dalam tesco.. cuci mata sana cuci mata sini...
tetiba nampak kedai periuk belanga..
actually memang nak cari kuali baru..
so haruslah survey kan...
op koslah akak tanya memacam kat tokei kedai tu...
bagus tokei kedai tu.. a lady..
memacam dia explain pasal kuali tu kuali ni..
malangnya.. kuali yang akak nak tak ada..
akak carik kuali saiz sederhana...
so.. akak cakap lain kalilah tokei..
tetiba.. tokei tu mendengus and buat muka..
jijah pon cakap la..
, "ehhhh.. jangan lah marah saya tak jadi beli..."
dia pun sengih mcm kerang busuk...


apsal diorang ni semua macam ni?
bad mood semacam ajek..
apa kes???
mesti malam tadi tak dapat ni...
LOL!!!!

6 comments:

iEda saFuan said...

hahahahha....tak sangka cikgu liza pon kunin otaknyer...hehehehhehe....

tula kan....suka hati kiter la biler x berkenan, xdela nak beli...kalo berkenan beli la.....suker jer nak wat tuh....

tp mungkin naseb nko x baik kot hr nih... :D

DrSinga said...

hahahaaaaa!!
pms kotttttt

jijah montel said...

ieda.. tu la pasal.. nasib memang tak baik..

dr singa.. kekekeke.. silap haribulan kan???

.:nhalilah:. said...

hahhaha.. sukati ko la kan.. duhet ko.. kalo x berkenan diorg x boleh paksa..

qasehraihan said...

sahla tu xdpt..
yg cuci kete laki dia..
yg jual kuali bini dia..muahahaha


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/masa-yang-sesuai-bagitau-mak-yang.html

@tune® said...

lucah giler!!!!

cikgu!!!!