Pages

Thursday, June 4, 2009

mind block

It has been a lonnnngggg day today.. tadi tengok jam dah kul 5.30.. lega semacam.. apsal jadi gini.. serba tak kena hari ni.. even though ada jugak cleaning sikit2.. rumah dan baju2.. tapi still rasa macam tak kena.. nak update blog.. ada isi.. nak sangat story kat you all pasal konsert Search which I went to last week.. tapi tah nape.. malas aje nak upload gambo and videos.. tv lagi macam hampeh.. rasa macam nak baling astro decoder kat dinding.. ntahpahape la program tv sekarang.. ingat nak amik HBO instead of mini packages nih.. star world boleh pulak tayang cerita yang lama2 tuh.. eg murder she wrotes, charlie angles.. kadang2 best.. tapi kan lagi best if dia siar gossip girls, one three hill, lipstic jungle, friends..

Kejap lagi hubby balik.. tak kira.. aku nak ajak dia gi jalan2 jugak.. bosan!!!!

4 comments:

@tune® said...

g la jalan
wat areobik ke...

::cikgu liza:: said...

jalan gi rumah jiran depan aje.. aerobic sorang2 memang tak best.. takde cd pun..

apis585 said...

konsert search fuiyooo...amy still nyanyi ek?

::cikgu liza:: said...

hahahha.. apis aku tak pernah gi tgk konsert.. live performance tu biasa lah.. and yup.. amy is still kicking.. at the age of 51..