Pages

Thursday, July 16, 2009

censored

Tadi had dinner at one kedai that Mr Mzmr called the "nasi lemak kl".. memang dia suka sangat makan kat situ sebab nasi lemak tempat lain kat Dungun ni memang tak ngam dengan tekak dia.. satu tempat ni aje la dia berkenan..

Satu lagi "special feature" kedai yang buat dia suka sangat bawak isteri dia yang bulat ni ke sana sebab ada big screen.. haaahhh.. kalau ada game bola best la tengok kat situ.. kedai nye kecik dan buruk sahaja tapi bersih.. Dungung ni memang bersih if nak compare dengan tempat lain..

Namun begitu.. bukannya game bola yang sedang bersiaran.. depa pasang vcd.. filem tajuk apa aku tak tahu.. yang aku tau dan pasti anak perempuan/cucu kepada tokei kedai tu yang merengek nak tengok movie itu..

Mula2 ok je.. tiba2.. ada la pulak scene yang memang aku rasa sangat tidak wajar dipertontonkan di khalayak ramai.. ada mak budak, bapak budak, budak budak, kawan budak.. ishshhhhhh.. pendek kata memang sangat tidak sesuai di public ok.. tapi tokei kedai dengan anak dia masih tak perasan lagi..

Aku ni puas la suruh encik hubby ku gi sound tokei tuh.. tapi encik hubby kata biarlah.. kejap lagi dia sedar la tuh.. orang2 lain pun dah mula sok sek sok sek.. bising2.. mana tak nye.. bukan setakat topless ok.. sampai scene naik katil pun ada..


gambar tiada kena mengena dengan movie yang ditayang
Aku nak bangun dah gi sound (ecehhhh beraninye cikgu!!!).. tiba2 skrin besar tu jadi gelap.. nasib baik sempat tutup kalau cikgu liza gi tegur face to face guane la agaknye tadi.. haihhhhh.. runsing betul la dengan dunia sekarang.. kot ye tak sengaja pun agak2 la dulu cerita ni label U ke, PG13 ke, 18 SX ke.. yeeeeeeeeesssshhhhhh... nih kat Terengganu Darul Iman ni.. kat tempat lain aku tak tau la..

4 comments:

chucky said...

derang x tau cite tu cite ape kot
hehehehe

cikgu liza said...

hmmm.. tu tandanye dema tak amik kesah ke anak dema.. bawak balik barang ape ke rumah... dunia sekarang mcm2.. bukan takat dadah aje.. masalh sosial pun makin teruk kan.. belek la dulu cd tuh citernye apa...

Kikuri-sama said...

Sheesh! If i were u, i would do the same thing... Sound je dorang tu! Tapi so far saya tak penah gak ter'encounter' benda2 camni...

cikgu liza said...

miss kikuri.. i have yet encounter such thing before too.. never in my whole life!!! sad to see how ignorant people are today..