Pages

Sunday, September 13, 2009

im loving her.. anya hindmarch

I have waited.. waited patiently.. for the biggest purchased I ever made so far.. not to mention the car the house.. thats different.. this one.. more about my passion.. passion meh? If admiring the work of this very prominent designer is consider as a passion.. yeahh.. its my passion.. I admire her so much.. and her designs.. fresh.. vibrant.. and yet so elegant..

All this while duk intai2 ajek boutique dia kat OU tuh.. and cuci mata online... nak masuk boutiqe dia tanya harga pun segan sangat.. but I just couldnt help it.. selepas berjaya mengumpul wang.. betul!!!!!... kumpul ok.. I bukan orang kaya tiba2 ada duit sederap and boleh beli the designer handbags anytime I want to..




Jeng jeng jeng..






.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dengan senyuman
&
bismillahirahmanirahim






Panjang jugak kisahnya handbag ku ini.. some miscommunication between me and the SA in London had led the bag to be delivered to Perak.. which is my previous home before I moved here.. thank god I have a few friends yang sangat baik hati di sana... and help me to deliver the bag to me... thank you Linda...




The luxury of its very fine leather, soooo roomy (read:boleh sumbat segala jenis mak nenek) and the handle is totally stunningly elegant and chick I may say.. hmmm.. I am impressed!! the strong smell of the bag even made En Amir bertanya " bau apa ni?" owwwwhhh.. thanx to hubby.. sebab izinkan beli bag ni and.. sponsor separuh.. :) .. u are my favourite sugar daddy.. ooopss!!!


8 comments:

emmii the strange said...

perghhh..henbeg lagik! dah brapa juta henbeg ko ye? akak dah malas nak tukar2 henbeg dah. dah berabuk bawah katil tuh haa. saje beli CR kaler itam ari tuh, nak padan dengan semua occasion. kasut pun pakai sandal jer kekadang. dah boring esok baru beli lain (tunggu diskaun henbeg CR yg org berkenan tuh: black and red). ntah ler, dari dulu org berkenan CR jek...

emmii the strange said...

sambungan: skang ni org mengumpul game. beli tempatan (pirates) atau original. agak banyak juga duit aku abis...dududadadidamda!

emmii the strange said...

sambungan lagik: begini laa kita ye bila tak de anak. beli benda bukan2. hohohohoh!!!

ell_jay said...

sis emmi - i bukan hoarders ok.. suka simpan brg bawah katil.. all the other bags yg dulu2 either jual.. or sedekah kat org lain.. for instance my sisters.. hehhehee..

emmii the strange said...

ada adik suka henbeg tak pe arrr. akak ni haa, adik2 semua bukan suka pun. agaknya kena jadi cikgu baru suka kot. last2 letak bawah katil. malas nak amik tau dah...

@tune® said...

beraya ngan hengbeg baru ler tawon ni punya raya

ell_jay said...

Atun.. tiap2 tahun pun ada handbag baru.. but this one lain.. because its designer's handbag kan.. Anya Hindmarch.. bukan nak buat raya pun.. dah berbulan order.. somehow dia smpi nak dkt raya.. coincidentally lah nak raya..

chucky said...

kene pakai bertaun,baru pueh hati