Pages

Friday, September 19, 2008

saloma bistro...

last nite.. after buka puasa.. as usual bbieeyyy called.. but this time... he told a news that i loved so much... the new company that he is working for now will be having a raya dinner at saloma bistro... on 12/10... just a week after raya... i was so excited to hear it.. it had been years since i left kl.. dulu masa keje kat kl... ada la dua kali wat function kat sana....ada sekali.. just lepak2 dgn kawan2 citibank.. yang maybe wont recognise me anymore... hehehhe... nice food... nice view... nice restaurant...

hmmmm... ntah apa aku nak pakai malam tuh... nak pakai baju kurung ke?.. hmmm... kena something yang more elegant la kan... yang boleh hide "ketidakcuttingan" badan ku ini... hahahaha... nak pakai kebaya... with all my flabs.. no thanx... nampak mcm busted cushion jek... nak pakai jubah ke?... hmmm... im short.. jubah will not express me well.. im short.. i will be reflecting a tree with all the big leaves.. rendang ajek.. nanti la ... pening la pikir pasal attire nih.. hmmm... lagi ape ye... high heels... mesti..wajib... badan dah macam tempayan pun ku gagahi jua untuk menyeret bonia 2 1/2" ku... hehehhe... tak la tinggi sangat pun... cukup2 la nak cover the "balancing" of my husband and me... bayangkan.. i am 1.48m.. bbieeeyyy is like 1.76m... jauh beza tau... hehehheh...nasib baik untuk bbbieeyyy dah ada baju batik... tak la nampak sangat macam engineer cabuk... ekekekke... hmmmm... i need to find something yang mesti match dengan baju batik bbbiieeeyyy...

hmmmm.. got to go now.. kejap je dah weekend.. nak balik kampung petang ni... tengah tunggu my sister to be home... then i will drive both of us home for about 2 hours in her picanto... optra tinggal kat rumah... suruh dia jaga rumah plak... ekekkekekk....

2 comments:

lynda_siebie said...

uih.....nak g saloma bistro tuu....ha apalagi kwn..g la cr bj yg mengancam...bior terbeliak mata deme nengoknyer....lgpun..bonus nak dtg ni...hehehe

the life of mzmriza.. said...

hahahha... ikut ati memang nak berlagak.. tapi pike2 balik.. semua tuh nafsu.. pada2 je lah... ekkekek... anyway thanx for your support!!!